مصرف الکل
شکی وجود ندارد که مصرف الکل ارتباط مستقیمی با افزایش استرس دارد.سعی کنید از مصرف الكل خودداري كنيد.در غیر اینصورت ریسک ابتلا به بیماری هایی نظیر سکته،سرطان کلیه،حنجره و سینه در فرد افزایش پیدا می کند.
تحرک بسیار کم
دکتر"ویلیلام جی ایوان"استاد تغذیه،پیری زودرس،و فیزویولوژی در دانشگاه علوم پزشکی آرکانزاس معتقد است که:"کم تحرکی یکی از مشکلاتی است که بیشتر انسان ها به آن مبتلا هستند.حتی افزایش میـزان کمی فعالیت میتواند عمر شما راطولانی تر کند،از اضافه وزنی جلوگیری میکند،استرس ا کاهش داده و در برخی موارد از ابتلا به آلزایمر نیز جلوگیری میکند. دکتر ایوان در ادامه سخنان خود اظهار می دارد که:"فقط باید تصمیم بگیرید که کمی فعال تر از گذشته باشید.می توانید ماشین خود را کمی دورتر از محل کار پارک کنید و به جای استفاده از آسانسور از راه پله بالا روید.زمانی که به انجام این کارها عادت کردید،آنگاه می توانید نرمش و ورزش را شروع کنید و طبق دستور سازمان کنترل بیماری های فراگیر برنامه خود را دنبال کنید. این سازمان به تمام افراد پیشنهاد میکند تا درحدود 30 دقیقه (و یا بیشتر)در طول روز پیاده روی کند.
مصرف بیش از اندازه چربی های اشباع شده
چربی های اشباع شده که در گوشت قرمز،گوشت مرغ،شیر،و کره به وفور یافت می شوند می توانند میزان کلسترول "بد" و به طور کلی کلسترول نهایی خون را افزایش داده و شما را مستقیما به سمت بیماری های قلبی هدایت کنند.از رژیم های غذایی تک اشباعی نظیر روغن زیتون،و بادام زمینی؛و همچنین انواع غیر اشباع شده آن مانند روغن های گیاهی و ذرت استفاده کنید.دکتر ایوان اینطور می گوید که " هر چند با استفاده از رژیم و شیوه غذای مدیترانه ای ممکن است وزن شما کاهش پیدا نکند،اما حداقل سلامت بدن تضمین خواهد شد."بر طبق دستورالعمل های غذایی که از سوی سازمان تغذیه امریکا منتشر شده است، افراد باید میزان مصرف چربی های اشباع شده خود در طول یک روز را به رقمی در حدود 10% و یا پایین تر از آن برسانند.
سیگار کشیدن
بیش از 5/1 درصد بزرگسالان آمریکا که برابر با 46 میلیون نفر میشود،هنوز به استعمال سیگار عادت دارند.به جای کشیدن سیگار می توانید از قرص های نیکوتین دار که امروزه به عنوان جابگزین مناسبی برای سیگار به شمار میروند،استفاده کنید،با این کار ریسک ابتلا به سرطان و پیری زودرس را تا حد بسیار زیادی کاهش داده اید.در بررسی 123 مطالعه مختلف که در سال 2004 منتشر شد،افرادی که برای ترک سیگار از آدامس های نیکوتین دار و سایر جایگزین ها استفاده میکردند،خیلی راحت تر از افرادی که فقط با اتکا به اراده،قصد ترک سیگار را داشتند،موفق شدند.
تنفس هوای آلوده
تنفس هــوای آلــوده منجر به سرفه،سوزش چشــم ها،آسـم و سایـر بیماری های تنفسی میشود.گفتنش آسان است؛اما سعی کنید تا جایی که امکان دارد در روزهایی که آلودگی هوا بالای حد هشدار دهنده می رسد،از خانه خارج نشوید.
قرار گرفتن بیش از اندازه در نور خورشید
هر ساله بیش از یک میلیون آمریکایی متوجه می شوند که مبتلا به سرطان پوست شده اند. در حدود 55000 نفر نیز مبتلا به حادترین حالت این بیماری یعنی همان "ملانوما" شده و به کام مرگ فرو می روند.می بایست تا آنجایی که می توانید از قرار گرفتن در زیر نـور مستقیم آفتاب پرهیز کنید و از کرم های ضد آفتابی با درجه مقاومت حداقل 15 استفاده کنید.با این کار هم از ابتلا به سرطان پوست جلوگری می کنید و هم بروز چین و چروک پوست.
کم خوابی
در زمان های قدیم کم خوابی نوعی علامت افتخار به شمار می رفت،اما امروزه همه میدانند که کمبود خواب سبب بروز چاقی،دیابت،فشارخون،و مشکلات حافظه می شود.این علائم حتی در جوانان و نوجوانان نیز قابل مشاهده است."رونالد کلاتس"رییس آکادمی داروی های ضد پیری شیکاگو معتقد است که:"اتاق خواب خود را پاک سازی کنید تا تبدیل به بهترین مکان برای خوابیدن شود،تلویزیون و سایر وسایلی که به نحوی حواس شما را پرت می کنند،از آنجا دور نگه دارید.از پرده هایی استفاده کنید که اندکی تیره تر هستند تا نور اتاق کم شده و تاریک تر شود.
اضافه وزن
چاقی بیش از اندازه خطر بیماری های قلبی،دیابت،و حتی سرطان را افزایش میدهد.این امر در حالی است که 64% از آمریکایی ها دچار اضافه وزن هستند.محققان معتقدند که توانایی در حفظ رژیم غذایی،خیلی مهمتر از نوع رژیم است.دانشمندان چندین رژیم غذایی مختلف را مورد بررسی قرار دارند و نتیجه تحقیقات خود را در ژورنال سازمان تغذیه آمریکا به چاپ رساندند. پژوهش های آنها حاکی از این امر بود که در میان افرادی که رژیم گرفته بودند آنهایی موفغق به کاهش وزن شدند که بیشترین زمان ممکن،رژیم را رعایت کرده بودند. بنابراین رمز موفقیت این است که:رژیمی انتخاب کنید که مطابق با شیوه زندگیتان بوده و احتمال حفظ آن بیشتر باشد.
مصرف شکر فراوان
مصرف شکر به طور بی رویه،باعث بروز چاقی و احتمالا بیماری های قلبی میشود.متخصصان تغذیــه پیشنهـاد می کنند در یک رژیــم غــذایـی 2200 کالـــری،می بایست میــزان مصـرف "افزودنی های شیـرین"که در اسنک ها و شیــرینی جات به وفـور یافت می شود،به 12 قاشق چایخوری در طول روز کاهش پیدا کند.بر طبـق اطلاعات دپارتمان کشاورزی امریکا در سال 2000 مصرف این ماده در حدود 31 قاشق در روز برای هر فرد تخمین زده شده است.برای کاهش این مقدار باید از میوه ها،و سبزیجات شیرین استفاده کنید تا میل شما به شیرینیجات نیز کاهش پیدا کند. برچسب روی محصولات مختلف غذایی را به دقت بررسی کنید تا میزان شکر مصرفی را به حداقل برسانید.
:: موضوعات مرتبط:
متفرقه ,
,
:: بازدید از این مطلب : 747
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0